Jäsenedut

 Hakunilan Seudun Koiraharrastajat ry 

Tutustu yhdistyksen kotisivuihin: hskh.net

Haluatko liittyä jäseneksi? HSKH:n jäseneksi


HSKH:n jäsenedut:

Treenioikeus ulkokentillä koskee kaikkia jäseniä. Myös kaveri saa tulla treenaamaan 5 €:n kaveritreenimaksulla per kerta. Oikeudet tuovat myös velvollisuuksia eli jokaisen ulkona treenaavaan jäsenen tulee pitää esteistä huolta, ilmoittaa rikkinäisistä esteistä ja haravoida tai lanata kenttä käytön jälkeen.

Jäsenet saavat edustaa seuraa kokeissa ja kilpailuissa. Yhdistyksen omiin kokeisiin ja kilpailuihin on jäsenillä etusija ja hieman edullisempi hinta.

Jäsenet saavat osallistua yhdistyksen järjestämille luennoille edullisempaan hintaan.

Jäsenet voivat ostaa HSKH:n edustusvaatteita ja tavaroita kerhokaupasta.

Yhdistyksen facebook-kirpputorilla voi tehdä löytöjä tai myydä itselle tarpeettomia koiratarvikkeita.

 

Talkootunnit tehneiden jäsenten edut:

Koulutusryhmiin pääsevät talkoita tehneet jäsenet eri lajeissa. Koulutusryhmiä järjestetään monipuolisesti ja omalla aktiivisuudella voi vaikuttaa ryhmiin pääsyyn. Yhdistyksessä on monipuolisesti eri lajeja ja järjestetään myös lyhytkursseja ja leirejä. Yhdistys tukee myös ryhmien hallivuokria, mikä mahdollistaa edullisen harjoittelun myös talviaikaan.

Jäsenille edullisempaa vapaatreenikorttia voi hakea talvi- tai kesäkaudeksi.

Hallista voi vuokrata edullisemmalla hinnalla treeniaikaa esim. kimpparyhmille.

Yhdistys maksaa jäsenten arvokisaosallistumiset ja tukee jäsenten kouluttautumista esim. koulutusohjaaja- ja koetoimitsijakursseilla, kunhan kurssitettu sitoutuu toimimaan yhdistyksessä.

Mukavaa seuraa ja hyvää ruokaa talkoopäivien aikana!


Ei kommentteja:

Onnea uudelle vuodelle 2023!

Hallitus toivottaa onnea ja iloa uudelle vuodelle 2023!  Paljon ehti tapahtua viime vuonna, toivottavasti tämä vuosi on yhtä tapahtumarikas ...