perjantai 11. marraskuuta 2022

Lauantaina laitettiin jalalla koreasti ja saatiin uudet seuramestarit koiratanssissa!

 Illan hiljalleen pimentyessä viriteltiin kaiuttimet paikoilleen ja viisarit kaakkoon koiratanssikarkeloiden alkaessa. Tuomareina toimivat Sari Väänänen, Anna Laulajainen ja Nadja Böckerman ja muutama tuomariharjoittelijakin oli mukana. 

 Ilta aloitettiin HTM:n eli Heelwork to Music parissa. Alokasluokassa Hanna Wathén ja Teppo eli australiankelpie Skovfarmen's Chocolate Quicksilver veivät voiton ja heidät palkittiin seuramestareina, toiseksi tulivat Piia Antosalo ja Nasu eli lagotto romagnolo Katajakonnun Suloinen Salaisuus ja kolmantena Laura Peltonen ja Peppi eli bordercollie Jillaroo's Piece of My Heart. 

Myös B-kisan voittivat Hanna ja Teppo ja toisena Piia Antosalo ja Nasu. 

HTM Alokasluokan paras kolmikko

 

 

Seuramestarit Hanna ja Teppo (HTM alo)

Avoimen luokan voittivat Henna Oksanen ja suomenlapinkoira Utuniityn Aamos eli kotoisasti Aamos saaden myös kunniamaininnan kummastkin kisasi, B-kisassa heidät palkittiin myös koulutustunnuksella HTM2. Onnea!! 

HTM:n voittajaluokassa kisasi kova kolmikko: voiton veivät viikon päästä Tanskaan Pohjoismaiden mestaruuskilpailuun suuntaavat Gabi Pietiläinen ja bordercollie Hikke eli Strong Sound Boundless Beat ja heidät palkittiin myös SERTillä! Toiseksi tullut koirakko sai myös SERTin eli onnea Jemina Sankomaa ja bordercollie Prim (Taint)! Kolmanneksi ja seuramestariksi tinesä tanssivat Oona Mäki ja mudi Ren (Hyberhyber Puhuri), joka onkin jo koiratanssivalio entuudestaan. Onnea vielä kaikille sijoittuneille! 

Koirakoista vain Gabi ja Hikke osallistuivat B-kisaan saaden sieltäkin SERTin! 


 
Oona ja mudi Ren


Freestylen alokasluokassa kisasi peräti seitsemän koirakkoa, joista voiton veivät Jemina Sarkomaa ja bordercollie Emma (Dynamic Drive Domino) saaden KM eli luokan vaihtoon oikeuttavan kunniamaininnan. Toisena luokassa palkittiin kunniamaininnan saman ohjaajan toinen koira bordercollie Prim (Taint) ja he saivat samalla koulutustunnuksen FS1, jolloin tapaamme heidät ensi kerran avoimen luokan tanssiparketeilla. Kolmantena kunniamaininnan kera palkittiin uusi seuramestari Janina Taskinen ja bordercollie Bolt eli Brainiac Borders Jackson. Onnea vielä sijoittuneille!! 

B-kisassa uudet seuramestarit Janina ja Bolt tanssasivat itselleen kunniamaininnan ja voittivat luokan. Toisena jo HTM:ssä palkitut Hanna ja Teppo ja kolmantena Kati Horne ja pienamerikanpaimenkoira Black Wizard´s Unbelievable Dancer eli Tico.Freestylen avoimen luokkaan osallistuivat sileäkarvainen noutaja Mendel (Majakkasaaren Be My Soulmate) ja Taru Kanerva tunnelmallisella esityksellään saaden hienot pisteet ja luokkavoiton. B-radalla heidät palkittiin myös kunniamaininnalla. Onnea vielä!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Onnea uudelle vuodelle 2023!

Hallitus toivottaa onnea ja iloa uudelle vuodelle 2023!  Paljon ehti tapahtua viime vuonna, toivottavasti tämä vuosi on yhtä tapahtumarikas ...