Talkoilua

 

HSKH on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminta mahdollistuu täysin talkoovoimin. Jäsenet toimivat koulutusohjaajajina, pitävät kentät huippukunnossa sekä järjestävät tapahtumia, koulutuksia ja kilpailuja. Jotta meillä olisi jatkossakin asiat näin mainiosti ja huippupuitteet treenaamiseen kaipaamme myös sinun apuasi!!

Talkoovelvoite vuodelle 2023: Talkoovelvoitteet vuodelle 2023

Yleinen talkoovelvoite on 20 tuntia vuodessa (tarkistetaan tällä hetkellä puolivuosittain tammikuun lopussa: 1.2.2022.-31.1.2023 ja heinäkuun lopussa: 1.8.2022-31.7.2023), nuorisojäseniltä vastaavasti puolet tästä eli 10 h. Uusilta jäseniltä talkoovelvoite on 1,5 h/kk ensimmäisen jäsenyysvuoden ajalta. Näistä talkootunneista 6 tuntia tulisi tehdä joko suoraan kisoihin tai kokeisiin liittyvissä töissä tai kouluttamalla 10 tuntia. 

Talkoita voi tehdä monella tavalla: agilitykilpailuissa on monia mielenkiintoisia ja haastaviakin tehtäviä, samoin rally-toko, toko ja koiratanssikilpailuissa,  koulutusohjaajia kaivataan läpi vuoden, nettijäsenlehden taittajaa haetaan, talousosaajia laskutustiimiin, buffatiimiin huolehtii kisojen ja tapahtumien ruokailusta, jaokset hoitavat eri lajien koulutuksia ja koejärjestelyitä, some-tiimi kertoo kisatuloksista jne. 

Kilpailujen ja kokeiden talkooilmoittautuminen alkaa noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa ja mukaan pääsee täyttämällä lomakkeen. Koulutusohjaajia kysellään kevättalvella kesäkaudelle ja keskikesällä syyskaudelle (myös apukouluttajaksi voi tarjoutua, vaikkei olisikaan vielä paljon kokemusta!). Kenttätalkoita tehdään kevät-kesä-syksykaudella ja niihin voi ilmoittautua yleensä HSKH tiedottaa-facebook-ryhmässä. Kiinnostusta muihin tehtäviin voi ilmoitella osoitteeseen hallitus@hskh.net. 

Seuraa ajankohtaisia talkoomahdollisuuksia Vuosi 2023-sivulta

Kesäaikaan ulkokentillä voi talkoilla omaan tahtiin vaikka oman perheen kanssa: Ohje omatoimitalkoiluun ja kenttätiimiin osallistumisesta.

Mietityttääkö talkootuntiesi määrä kuluvalta vuodelta? Tässä linkki lomakkeeseen: Talkootuntikysely

 

Ei kommentteja:

Onnea uudelle vuodelle 2023!

Hallitus toivottaa onnea ja iloa uudelle vuodelle 2023!  Paljon ehti tapahtua viime vuonna, toivottavasti tämä vuosi on yhtä tapahtumarikas ...