perjantai 8. huhtikuuta 2022

Kenttätiimi kaipaa apuasi!

Kenttätiimi kaipaa apuasi!

Kevät on nurkan takana ja ulkokausi alkamassa. Kenttätiimiin tarvitaan talkoolaisia, jotta kentät pysyvät ulkokauden hyvässä kunnossa. Talkootunteja voi kerryttää erinäisissä hommissa, uudet tuttavuudet ja rusketus tulevat kaupan päälle! Työvälineet löytyvät ulkokentän laidalta punaisesta kontista, välineiden käyttöön perehdytetään, jos eivät ole ennalta tuttuja.

Tehtäviä, joihin haetaan apua:

Roskisryhmä - Kerran viikossa. Ulkokentän roska-astioiden tyhjennys (hallin vieressä jätekatokseen sekajätteeseen) ja uusien roskapussien laittaminen astioihin.

Kitkentäryhmä - Kerran viikossa tai useammin. Kentällä ja kenttien reunoilta olevien rikkaruohojen kitkentä käsin tai työvälineillä.

Esteiden tsekkaus-/korjausryhmä - Kerran viikossa. Turvallisen harrastamisen vuoksi tiimi valvoo esteiden kuntoa ja ilmoittaa/korjaa havaitut puutteet.

Ruohonleikkaus: - Kerran viikossa tai useammin. Rentoa ulkopuuhaa ja pitää käärmeet loitolla!

Ryhmien tarkoitus on, ettei yksi ihminen joudu hoitamaan tehtävää yksin koko ulkokauden, vaan hommia jaetaan sen mukaan, mitä kenelläkin on aikaa ja intoa tehdä.

Tule mukaan tiimiin!  Kenttätiimille on luotu uusi facebookryhmä "HSKH kenttätiimi", jossa on tarkoitus sopia talkoohommista. Lumi sulaa vauhdilla ja pian päästään kevättalkoisiin! 

  terveisin, Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Onnea uudelle vuodelle 2023!

Hallitus toivottaa onnea ja iloa uudelle vuodelle 2023!  Paljon ehti tapahtua viime vuonna, toivottavasti tämä vuosi on yhtä tapahtumarikas ...