perjantai 15. huhtikuuta 2022

Talkookirjanpito ja talkootunnit syksyn hakuihin

 

·         Talkookirjanpito siirretään PowerBI-ohjelmaan, joka mahdollistaan joustavamman tietojen käytön ja jakamisen myös jäsenille anonyymisti jäsennumeron avulla. Haluamme rohkaista, että mahdollisimman moni jäsen tekisi talkoita tasaisesti ympäri vuoden ja talkoolaisia riittäisi kaikkiin seuran tapahtumiin.

 

·         Talven 2022–2023 hallivapaakorttien haku:

o    Vapaakorttien haussa käytetään 1.8.2021 - 31.7.2022 (12 kk) kertyneitä talkootunteja. Tunnit tulisi ilmoittaa talkookirjanpitoon 7.8.2022 mennessä.

o    Hallivapaakorttien jaossa huomioidaan tarvittaessa aktiivi, kouluttaja- ja aktiivi-VKT statukset sekä tehtyjen talkootuntien kokonaismäärä ajalta 1.8.2021 - 31.7.2022 (12 kk). Talkoilla kouluttavilla kouluttajilla ei ole erityistä prioriteettia.

 

·         Talven 2022–2023 ryhmäpaikkojen haku

o    Ryhmäpaikkojen haussa käytetään talkootunteja ajalta 1.8.2021 - 31.7.2022 (20 h/ kyseiseltä 12 kk jaksolta). Uusilta jäseniltä vaaditaan 1,5 h/kk ensimmäisen vuoden aikana.

 

·         Kouluttaminen ja ryhmäpaikkojen jakamisen perusteet

o    Agilityryhmien seurakouluttajat (kouluttajastatuksella tai talkoilla kouluttavat kouluttajat) saavat valita ryhmäläisensä talkoovelvoitteen täyttävistä ja aiemmat maksut hoitaneista hakijoista (maksut hoidettu ennen kuin paikka voidaan myöntää). Seurakouluttajia rohkaistaan priorisoimaan valinnoissa seura-aktiivit, agilitykouluttaja- ja aktiivi-VKT statuksen omaavat hakijat. Jos seurakouluttaja haluaa pitää yllä jatkuvaa agilityn valmennusryhmää, tulisi koulutusryhmän kuvaukseen lisätä merkintä, että kyseinen ryhmä on ensisijaisesti ryhmässä jo oleville ryhmäläisille.

o    Kaikkien jaosten maksullisten kouluttajien ryhmäpaikkojen jaossa tulee seurata suoraan seuran sopimia prioriteetteja (aktiivit, kouluttaja- ja aktiivi-VKT). Kun toiveita on mahdollista huomioida ryhmäpaikkojen jaossa, tulee ensin huomioida prioriteettihakijoiden toiveet ryhmäpaikkojen suhteet, erityisesti niin, että prioritettistatuksella hakeva pääsee ensisijaisen maksullisen kouluttajan ryhmään. Myös prioriteettihakijoilla tulee olla talkoovelvoitteet tehtynä ja aikaisemmat maksut hoidettuna ryhmäpaikan saamiseksi.

o    TRK ja Agilityn lajien yhdistäminen TRK lajiin ja agilityyn kurssipaikkojen tasaisempaa ja tasapuolisempaa jakoa varten. TRK-jaoksen lajit katsottaisiin yhtenä lajina ja Agility-jaoksen lajit yhtenä, jossa priohakijat ovat etusijalla yhteen kyseisen jaoksen koulutuspaikkaan, lisäpaikkoihin haettaessa etusijaa ei enää olisi. Hakijalla olisi mahdollisuus ensisijaisesti saada yksi paikka TRK:sta ja agilitysta, loput paikat kussakin jaoksessa jaettaisiin tasapuolisesti talkoovelvoitteiden ja agilityssa lisenssiehdon mukaisesti. Lyhyitä kursseja (max.6 kertaa) ei lasketa mukaan tähän ja lyhytkursseille pyritään järjestämään erillinen haku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Onnea uudelle vuodelle 2023!

Hallitus toivottaa onnea ja iloa uudelle vuodelle 2023!  Paljon ehti tapahtua viime vuonna, toivottavasti tämä vuosi on yhtä tapahtumarikas ...