maanantai 7. marraskuuta 2022

Uusia seuramestareita juhlittiin viikonloppuna - tässä TOKOn palkitut!

 Viime viikonloppuna järjestettiin TRK:n mestaruuskisat kolmessa lajissa ja Halloween-tunnelmaa riitti vielä koko viikonlopuksi. Päivitetään kisatunnelmat lajeittain.

Lauantaiaamu aloitettiin TOKOn merkeissä kahdessa kehässä: ALO- ja AVO-koirakot tuomaroi Ralf Björklund ja VOI- ja EVL-koirakot Susa Berghäll. 

Alokasluokassa Maarit Hellman ja bordercollie Olivia eli Unlimited Star Olivia saivat huippupisteet 192,5 ja voittivat sekä luokkansa että HSKH:n seuramestaruuden. Muillekin sijoille pääsivät HSKH-laiset, kun Tiina Hyvärinen ja bordercollie Gem saivat 188,5 pistettä ja Minna Vahström ja australianpaimenkoira Belainin Unlimited Speed nappasivat 186,5 pistettä.


Avoimessa luokassa voiton veivät Kristiina Siilin ja novascotiannoutaja Funny Foot's Adventurous Fox (274,5 pistettä), toisena Helena Hirvonen ja belgianpaimenkoira tervueren No-how Guess Who  sekä kolmantena Sini Sanila ja australianpaimenkoira Svartskenens After Hard Work. 


Voittajassa oli vain kaksi koirakkoa, joista tuloksen saivat Katariina Sinkkonen ja snautseri Onnentontun Rinsessa Diana.Heistä ei ole valitettavasti kuvaa.

Erikoisvoittajaluokassa voiton ja seuramestaruuden veivät Maarit Hellman ja bordercollie Unlimited Star Gwen upeilla pisteillä 314, toisena Marianne Forsell ja sileäkarvainen noutaja Flat Power Friends Forever (301 pistettä) sekä kolmantena Maija Kultamaa ja bordercollie Tending Catlike (285 pistettä). 


Onnea kaikille menestyneille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Onnea uudelle vuodelle 2023!

Hallitus toivottaa onnea ja iloa uudelle vuodelle 2023!  Paljon ehti tapahtua viime vuonna, toivottavasti tämä vuosi on yhtä tapahtumarikas ...