lauantai 27. elokuuta 2022

Agilityleiri 20.-21.8.2022

 HSKH:n agilityleiri järjestettiin helteisessä Ojangossa 20.-21.8.2022. Kouluttajina toimivat Vendula Hausnero ja Timo Rannikko agilityssä ja Nora Remell Hoopersissa. Perjantaina viikonloppun aloitettiin Marjo Koranderin mentaalivalmennus/kisajännitys-luennolla. 

 

Vendulan eka treeniryhmä

"Kiitos kaikille HSKH:n agilityleirin osallistujille sekä myös taustajoukoille upeasta leiristä ja iloisesta tunnelmasta! ☀ paistoi, mutta viilennystäkin oli onneksi tarjolla ❄🌊
Kiitos Marjolle mielenkiintoisesta luennosta sekä taitaville valmentajille Vendulalle, Timolle sekä Noralle kivoista treeneistä! Kiitos Sinille ja Ristolle HSKH hoopers popup-treeneistä, joissa sai tulla tutustumaan lajiin sekä Jennille ja Tiinalle lasten leirin ohjelmasta! Kiitos sponsorit Salla & Koirahieronta FeelDog sekä Hydzone sekä Kanalle lelupajasta ja materiaaleista! Kiitos leiritiimi Jenni S., Aulikki K., Mari H., Maria L., Marianna alias Kana A., Minna K., Tiina L. & Johanna M. kuten myös tuurausapuun kiitänyt Minna K.! Kiitos myös seuralle leirin saamasta tuesta!
 
Näimme huikeita suorituksia niin aikuisten kuin lasten treeneissä! HSKH:ssa on niin taitavia koirakoita! Oli mahtavaa tutustua seuralaisiin ja nimiteippien myötä saivat monet tutut kasvot myös nimen 😀 Lasten leirillä saatiin uusia ystäviä ja jaeltiin myös leikkikutsuja!
🧡
Kanan kierrätyslelupaja oli hitti ja siellä syntyi huikeita ja mieluisia koiranleluja! Jatkossakin rikkinäiset sukat sekä lelut talteen ja pienellä askartelulla uusiokäyttöön! Jätelelu on uusi musta! Ota kuva omasta kierrätyslelusta ja tägää se #jätelelu" kirjoitteli Jenni S.
 

Nora Remell kouluttaa Hooperisa


Lasten leirin osallistujiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Onnea uudelle vuodelle 2023!

Hallitus toivottaa onnea ja iloa uudelle vuodelle 2023!  Paljon ehti tapahtua viime vuonna, toivottavasti tämä vuosi on yhtä tapahtumarikas ...